Advertisement

Abdülkadir Selvi Peker / Erdoğan'ın Sedat Peker'in videolarına yaptığı yorum ortaya ... : Bir taraftan nasıl harekete geçsin diyorsunuz.

Abdülkadir Selvi Peker / Erdoğan'ın Sedat Peker'in videolarına yaptığı yorum ortaya ... : Bir taraftan nasıl harekete geçsin diyorsunuz.. Kendisini bae prensinin koruduğunu iddia eden hürriyet yazarı abdülkadir selvi için 'düşkün' ifadesini kullanan peker müslüman kardeşler'in hasan el benna'dır. Selvi characterised peker's youtube video campaign against the government as an operation conducted with the united arab. Twitter'ın belirlediği kurallara uymadığı tespit edilen gazeteci abdülkadir selvi'nin hesabı askıya alındı. Turkish president recep tayyip erdoğan is backing interior minister süleyman soylu against a series of allegations by mob boss sedat peker because he sees himself as the main target, columnist abdülkadir selvi said. Mansur yavaş, erdoğan ile yarışta en öne çıkan isim olarak gözüküyor.

Hürriyet yazarı abdülkadir selvi, binali yıldırım'ın oğlu binali yıldırım'ın venezuela'ya götürdüğünü söylenen ancak gümrükte kaydı olmayan test kiti ve maskelerin yanında taşınacak miktarda olduğunu yazdı. Kararsızların oranı ise yüzde 22.1 ediyor. Binali yıldırım, sedat peker'in erkam yıldıım venezuela'ya uyuşturucu ticari yapmaya gidiyor iddiasının ardından 'test kiti ve maske. 'daha önce pervin buldan ve mithat sancar geldiğinde bu konu açıldı ve espri yaptık.' selvi'ye hapishanede espri mahiyetinde yapılmış bir konuşmanın deşifresi verilmiş dedi. Yayınladığı videolarla gündemi derinden sarsan sedat peker'den 5'ncü videosunda da bol bol mesaj verdi.

Selvi: Erkam Yıldırım'ın götürdüğü test kiti ve maske ...
Selvi: Erkam Yıldırım'ın götürdüğü test kiti ve maske ... from ozgurifade.com.tr
Para pul makam mevki için değmez. Erkam yıldırım venezuela kokain iddiasına ilgili köşe yazısı yazan hürriyet gazetesi yazarı abdülkadir selvi kit ve maskeleri çantada götürdüğü için gümrük. Sedat peker'in dediği abdülkadir selvi'den başkası değil. 14:31 erken seçim mi geliyor? Erdoğan yüzde 41.2 alırken mansur yavaş yüzde 36.7'ye ulaşıyor. Abdülkadir selvi yayın hayatına hala hürriyet gazetesinde devam etmektedir. Son iki haftadır malum gündemimiz sedat peker olmuş durumda. Evlat olsan sevilmezsin, gerçekten delisin sedat peker'in hedefinde hürriyet yazarı abdülkadir selvi vardı.

16:36 sedat peker, abdülkadir selvi'ye ağır konuştu!

Erkam yıldırım malzemeleri yanında götürmüş abdülkadir selvi test kitini çantada götürmüş dedi! 14:31 erken seçim mi geliyor? Para pul makam mevki için değmez. Suç ögütü lideri sedat peker, akp'ye yakınlığıyla bilinen abdülkadir selvi hakkında yeni iddialar ortaya attı ve tc cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a seslendi. Geri abdulkadir selvi̇ sedat peker'i kim kullanıyor. Yarım saat kadar önce cnn turk'teki ankara kulisi programında tanıdım kendisini. Anlat, itirafçı ol ki kurtar postu! Organize suç örgütü liderliği ile suçlama yapılan sedat peker'e tepkiler çığ gibi büyüyor. Tepki gösteren kişiler arasına bir yenisi daha eklendi. 1 haziran 2021 20:09 / güncel paylaş Ana sayfa gündem sedat peker bu kez gazeteci abdülkadir selvi'ye yüklendi: Konuş kim sana neleri servis ediyor! Selvi characterised peker's youtube video campaign against the government as an operation conducted with the united arab.

'daha önce pervin buldan ve mithat sancar geldiğinde bu konu açıldı ve espri yaptık.' selvi'ye hapishanede espri mahiyetinde yapılmış bir konuşmanın deşifresi verilmiş dedi. O şehit olduktan sonra yerine geçen seyyid kutup. Şık, hürriyet yazarı abdülkadir selvi'nin 'bakanlık pazarlığı' iddialarına ilişkin demirtaş'a bu iddiaları sordum, dedi ki; Hürriyet gazetesinin 14 mayıs 2021 tarihli sayısında yayınlanan abdülkadir selvi imzalı köşe yazısında, sayın selahattin demirtaş'ın beyan ettiği iddia edilen ve tırnak işaretiyle onun ağzından aktarılan ortak cumhurbaşkanı adayı ve üç cumhurbaşkanı yardımcısı olacak. Sedat peker'in videolarında adı sık sık geçen hürriyet yazarı abdülkadir selvi bugünkü yazısında cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın o videolar için ciddiye almayın, önemsemeyin dediğini yazdı.

Yeni parti illerde teşkilatlanmaya başladı: Erdoğan'ın ...
Yeni parti illerde teşkilatlanmaya başladı: Erdoğan'ın ... from abcgazetesi.com
Binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ı 'venezuela'ya götürdüğü maske ve test kiti yanında taşıyabileceği kadardı, onun için gümrük kaydı yok' diyen selvi için peker gerçekten delisin diye yazdı. Abdülkadir selvi yayın hayatına hala hürriyet gazetesinde devam etmektedir. Son iki haftadır malum gündemimiz sedat peker olmuş durumda. Ve cem yılmaz ile olan ses benzerliği tv karşısında zor anlar yaşamama neden olmuştur. Peker'den abdulkadir selvi'ye sert yanıt bir yanıt geldi. 'daha önce pervin buldan ve mithat sancar geldiğinde bu konu açıldı ve espri yaptık.' selvi'ye hapishanede espri mahiyetinde yapılmış bir konuşmanın deşifresi verilmiş dedi. Abdülkadir selvi'ye de daha farklı hitap ediyor sedat peker videolarında biliyorsunuz neyse konuyu birazdan konuşalım da dedim ki yargı da harekete geçmiyor. Peker'in abdülkadir selvi'ye neden bu ismi taktığı ise henüz bilinmiyor.

Konuş kim sana neleri servis ediyor!

Yalnız baroların suç duyuruları var. Selvi characterised peker's youtube video campaign against the government as an operation conducted with the united arab. Bir taraftan nasıl harekete geçsin diyorsunuz. Erkam yıldırım venezuela kokain iddiasına ilgili köşe yazısı yazan hürriyet gazetesi yazarı abdülkadir selvi kit ve maskeleri çantada götürdüğü için gümrük. 16:36 sedat peker, abdülkadir selvi'ye ağır konuştu! Sorusuna yanıt aradığını belirten selvi, optimar araştırma şirketinin şubat ayı anketinden verileri paylaştı. ''hani delil arıyorsunuz ya, eğer namusluysanız gidin imam altınbaş'a sorun. Prim alıyorlar kendisi kulisçi değil bizzat m. Kendisini bae prensinin koruduğunu iddia eden hürriyet yazarı abdülkadir selvi için 'düşkün' ifadesini kullanan peker müslüman kardeşler'in hasan el benna'dır. Peker bu olay için gazetecilere şöyle söylüyor: Selvi'nin kendisi hakkındaki şu iddialar. Yenişafak yazdığı yazılarında sonra selvi 2016 yılında hürriyet gazetesine geçti. Konuyla ilgili yazısında büyük bir tepki gören abdülkadir selvi sosyal medyada alay konusu oldu.

Sedat peker, eski başbakan binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'ı bugünkü köşesinde savunan hürriyet yazarı abdülkadir selvi'yi sert sözlerle eleştirdi. Par, selvi'nin yazılarının dalga konusu. Sedat peker'in dediği abdülkadir selvi'den başkası değil. Suç ögütü lideri sedat peker, akp'ye yakınlığıyla bilinen abdülkadir selvi hakkında yeni iddialar ortaya attı ve tc cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a seslendi. Yalnız baroların suç duyuruları var.

Hakan Peker, TRT canlı yayında stüdyoyu terk etti - F5Haber
Hakan Peker, TRT canlı yayında stüdyoyu terk etti - F5Haber from i.f5haber.com
Sedat peker'in videolarında adı sık sık geçen hürriyet yazarı abdülkadir selvi bugünkü yazısında cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın o videolar için ciddiye almayın, önemsemeyin dediğini yazdı. Mansur yavaş, erdoğan ile yarışta en öne çıkan isim olarak gözüküyor. 1964 doğumlu olan abdülkadir selvi, hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor. Kararsızların oranı ise yüzde 22.1 ediyor. 16:36 sedat peker, abdülkadir selvi'ye ağır konuştu! Konuyla ilgili yazısında büyük bir tepki gören abdülkadir selvi sosyal medyada alay konusu oldu. Sedat peker ak partili abdülkadir selvi için düşkün abdülkadir açıklaması yaparak para için yaptığını belirtti. Konuş kim sana neleri servis ediyor!

1 haziran 2021 20:09 / güncel paylaş

Yarım saat kadar önce cnn turk'teki ankara kulisi programında tanıdım kendisini. Mansur yavaş, erdoğan ile yarışta en öne çıkan isim olarak gözüküyor. Videosunda, 'muhalifleri bayrak direklerine asıp, oluk oluk kanlarını akıtacağım' cümlesini hiç kullanmadığını söyledi. Evlat olsan sevilmezsin, gerçekten delisin sedat peker'in hedefinde hürriyet yazarı abdülkadir selvi vardı. Par, selvi'nin yazılarının dalga konusu. Sedat peker ak partili abdülkadir selvi için düşkün abdülkadir açıklaması yaparak para için yaptığını belirtti. Tepki gösteren kişiler arasına bir yenisi daha eklendi. Peker'in vurgulamak istedikleri şöyle öne çıktı; Ana sayfa gündem sedat peker bu kez gazeteci abdülkadir selvi'ye yüklendi: Abdülkadir selvi'ye de daha farklı hitap ediyor sedat peker videolarında biliyorsunuz neyse konuyu birazdan konuşalım da dedim ki yargı da harekete geçmiyor. Son zamanlarda yayınladığı videolarla gündemde geniş yankı uyandıran sedat peker,. 16:36 sedat peker, abdülkadir selvi'ye ağır konuştu! O şehit olduktan sonra yerine geçen seyyid kutup.

Videosunda, 'muhalifleri bayrak direklerine asıp, oluk oluk kanlarını akıtacağım' cümlesini hiç kullanmadığını söyledi abdülkadir selvi. Peker bu olay için gazetecilere şöyle söylüyor:

Posting Komentar

0 Komentar